halloween smink kille
Blogging

Tips för halloween då du är kille

Ofta när det skrivs om halloween och klä ut sig eller sminka sig, så är det mycket som riktar sig mot tjejer. Men det är ju minst lika kul för killar att använda halloween smink kille samt hitta en bra kostym eller utklädnad. Idag finns det butiker som riktat in sig på att erbjuda dräkter för halloween, för både killar, tjejer och barn. Sedan går det att gräva runt i den egna garderoben med för den delen för att klä ut sig.

Det enklaste sättet att klä ut sig på, är just att köpa en färdig dräkt. Men det går minst lika bra att köpa hem halloween smink kille och måla ansiktet på olika sätt, samt ta något från den egna garderoben. 

Halloween-sminkning

Det finns många olika varianter på halloween-sminkningar att göra, för både killar och tjejer. Det som ofta görs, det är dödskallar samt de färgglada mexikanska sugar skulls. 

Det enklaste sättet att gå tillväga för att sminka dessa, det är att googla fram en bild, så att du har något att utgå från. Du kan sedan investera i riktigt teatersmink, som ofta går att hitta på ställen så som Buttericks eller Smink och Perukmakarn. 

När du ska börja sminka dit, se till så att ansiktet är rent och fritt från skägg. Det fäster bättre om du har ett renrakat ansikte. Börja sedan med att måla dit konturer, runt dina ögonhålor, näsan och munnen. Gör dem i vitt, för tar du svart så kan det vara svårt att ändra sedan. Fyll sedan i fälten runt ögonen och näsan. Det i den färg du vill ha. En klassisk dödskalle behöver svart, medan om det är en sugar skull, så kan du satsa på glada färger så som turkos, röd, rosa eller vad du vill. 

Sedan kommer nästippen. Om du satsar på att ha en klassisk dödskalle, så kan hela nästippen göras svart, då det gör att det ser ut som att näsan är borta. På en sugar skull kan du göra ett litet hjärta eller en liten spader. 

Nu är det dags för det vita. Ett proffs brukar välja att använda pensel, men det går även bra att använda en svamp från sminkbutiken. Dock är det ett måste att ha en liten pensel runt dina ögon. Applicera sedan vitt, över hela ditt ansikte, över läppar, mun, kindben och så vidare, så att det täcker helt. Efter detta, fixera det hela genom att lägga på talk. Det fungerar fint med vanligt baby-puder. Använd helst en så kallad puderpuff och applicera rikligt!

Du kan sedan, om du vill, dekorera din Halloween-sminkning. Gör en svart skugglinje som går in vid kindbenen samt en som är uppe vid din tinning. Du kan se på din googlade bild var skuggorna bör läggas. Du kan här använda dig av svart ögonskugga. 

Därefter kan du dekorera mer, runt munnen, runt och på ögonen med mera. Är det en sugar skull, så kan du även satsa på att använda dig av paljetter eller strasstenar runt själva ögongloben

 

Comments Off on Tips för halloween då du är kille